Coach Café: Job Repair - ONLINE

Vandaag de dag is het uitoefenen van je job een echte uitdaging geworden. Corona heeft dit nog meer op scherp gesteld. Je moet jezelf bijna continu heruitvinden, op afstand werken, mee zijn met de automatisering en digitalisering. En dit in combinatie met een verhoogd tempo, een portie stress en een balanceren tussen werk en privé. Er is nood aan tools waarmee je snel, simpel en slim oplossingen kan selecteren waarmee je verder kan.

Tijdens dit Coach Café vertelt Wim Thielemans het verhaal achter zijn boek Jobrepair – de slimme toolkit voor meer zin en minder twijfel over het werk. Hij brengt ook de tools Attitude in a Box en het Jobcraftingspel mee. 

 

 

Dit Coach Café gaat online door.

 

Wim Thielemans ontwikkelde verschillende businessgames en introduceerde als eerste Jobcrafting en Teamcrafting in België. Op zijn LinkedInpagina en zijn bedrijfswebsite www.dynamo.be geeft Wim via blogs, columns, podcasts tips over het bouwen van de werkplek van de toekomst. Op de site www.jobrepair.be licht hij een tipje van de sluier op over zijn nieuwste boek.

di 17 nov 2020

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

ONLINE VIA ZOOM

Prijzen

Basistarief
€ 5.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00