Coach Café: Gelukkig, ik weet wat ik wil … ?!

Marnik Moenaert is Energetisch Bewustzijns Coach. Vanuit diverse opleidingen zoals bewegings-, ademhalings- en hypnotherapie is voor Marnik duidelijk geworden dat “alles energie is in combinatie met bewustzijn”. In dit Coach Café vertelt hij hoe je je energie kan laten stromen doorheen verbondenheid met anderen. Hoe je tot meer levensvreugde en zingeving kan komen op het werk, in je relaties en in je persoonlijke ontwikkeling. Voor al wie na corona bewust in het nu wil leven en zich afvraagt “wat wil ik werkelijk” en “wat maakt me echt gelukkig?”

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de hele duur van de activiteit. Het mondmasker mag enkel afgezet worden voor het nuttigen van een drankje of eten. Vergeet je niet je eigen mondmasker mee te brengen?

In het dagelijkse leven begeleidt Marnik artiesten op hun pad als holistisch georiënteerd spiritueel coach. Daarnaast is hij stuurman van het Gents centrum ABC, de Ark voor Bewustzijn & Creatie, waar hij samen met gelijkgestemde coaches energetisch & artistiek werk verricht.

Meer info vind je hier en hier.

We care about your health

Citizenne werkt corona-proof.
 

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens elke activiteit (zowel binnen als buiten).
We respecteren waar mogelijk de fysieke afstand (1,5m) en stellen handgel en mondmaskers ter beschikking voor wie zijn/haar mondmasker is vergeten.

Lees hier wat we nog meer doen en wat je zelf kan doen.
Zo dragen we zorg voor elkaar opdat iedereen met een gerust hart kan deelnemen.

di 15 sep 2020

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

Tefo
Handelskaai 48 a
1000
Brussel

Prijzen

Basistarief
€ 10.00
Pensioengerechtigden / studenten
€ 7.00
Mensen met vervangingsinkomen
€ 5.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00