Craftfulness, a new sense of being!

Er is niets mooiers dan zelf dingen creëren, je handen uit de mouwen steken, even je hoofd leeg maken en genieten van je nieuwe zelfgemaakte creaties. Craftfulness combineert het allemaal.

 

Craftfulness is niet nieuw. Al van oudsher craften (met je handen creëren) mensen als een soort van tegenbeweging van de massaproductie. Bij craftfulness gaat het niet om grootse en complexe technieken maar wel om repetitieve bewegingen die je hoofd en je hart in een opperste staat van rust brengen. Niet voor niets wordt craftfulness ook wel eens mindfulness genoemd. Samen met anderen ”craften” werkt inspirerend en brengt mensen dichter bij elkaar.  

 

Deze zomer strijken we neer op een aantal plekken om samen te craften, als een soort van eerste experiment. In het najaar zetten we dan een mini-reeks op.
 

Zin om contact te maken met materialen, met jezelf én met anderen?

Kom dan af op 25/8 naar Square Blabla en 27/8 naar Camping Josée. Check hun Facebookpagina om te zien wat er die dag nog allemaal te beleven valt.

 

We care about your health

Citizenne werkt corona-proof.
 

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens elke activiteit (zowel binnen als buiten).
We respecteren waar mogelijk de fysieke afstand (1,5m) en stellen handgel en mondmaskers ter beschikking voor wie zijn/haar mondmasker is vergeten.

Lees hier wat we nog meer doen en wat je zelf kan doen.
Zo dragen we zorg voor elkaar opdat iedereen met een gerust hart kan deelnemen.

wo 25 aug 2021

Locatie

Square Blabla
Jules Lahayestraat 298
Jette
1090

vr 27 aug 2021

Locatie

Tuin van Overvloed
Overvloedstraat 33
Sint-Joost-Ten-Node
1210