Craftfulness met Suzanne Groothuis

Dit atelier werd uitgesteld naar 21 december.

 

Er is niets mooiers dan zelf dingen creëren, je handen uit de mouwen steken, even je hoofd leeg maken en genieten van je nieuwe zelfgemaakte creaties. Craftfulness combineert het allemaal.

Bij craftfulness gaat het niet om grootse en complexe technieken maar wel om repetitieve bewegingen die je hoofd en je hart in een opperste staat van rust brengen. Niet voor niets wordt craftfulness ook wel eens mindfulness genoemd.

Bij Citizenne craften we samen. Zo ontstaat er ook ruimte voor verrassende gesprekken en connectie.

 

Origami is een techniek die al eeuwen wordt gebruikt om een staat van rust en focus te bereiken. Een variant hierop is wet-origami. Deze techniek stapt af van de strakke geometrische lijnen. Door het vochtig maken van het papier zijn glooiende, natuurlijke vormen mogelijk. Werken met vochtig papier vraagt om een balans tussen te veel en te weinig. Een succesvolle vorm ontstaat uit een samenspel tussen de mogelijkheden van het materiaal en de inbreng van de maker. Zin om mee uit te  proberen samen met Suzanne Groothuis?

 

Begeleiding workshop: Suzanne Groothuis
www.suzannegroothuis.com

 

Let op: Voor deze activiteit heb je geen Covid Safe Ticket nodig. 


 

L'origami est une technique utilisée depuis des siècles pour atteindre un état de calme et de concentration. Une variante de cette méthode est le wet-origami. Cette technique abandonne les lignes géométriques rigides. En humidifiant le papier, des formes ondulées et naturelles sont possibles. Travailler avec du papier humide nécessite un équilibre entre trop et trop peu. Une forme réussie émerge d'une combinaison des possibilités du matériel et de l'apport du créateur. Voulez-vous l'essayer avec Suzanne Groothuis ?

 

We care about your health

Citizenne werkt corona-proof.
 

Let op: Voor deze activiteit heb je geen Covid Safe Ticket nodig.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens elke activiteit.
We respecteren waar mogelijk de fysieke afstand (1,5m) en stellen mondmaskers ter beschikking voor wie zijn/haar mondmasker is vergeten.

Lees hier wat we nog meer doen en wat je zelf kan doen.
Zo dragen we zorg voor elkaar opdat iedereen met een gerust hart kan deelnemen.

di 21 dec 2021

Registreer voor wachtlijst

Dit evenement is momenteel volgeboekt. U kunt echter wel nu inschrijven en op een wachtlijst geplaatst worden. U krijgt bericht als er plaatsen vrijkomen.

Locatie

Ploef!
Bonavonturestraat 100
1090
Jette

Heb je vragen? Contacteer

Sissi Vandeput - 0478 877 385

Prijzen

Basistarief
€ 8.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00