Citizenne werft aan - 3 VACATURES

 

DIT TEAM ZOEKT VERSTERKING

Wil jij graag mee bouwen aan een duurzame en lerende stad? Geloof jij in de kracht van positieve dynamieken in de samenleving?

Wij zoeken 3 nieuwe Citizenners, elk met hun eigen talenten en een specifiek takenpakket.

 

Citizenne is een kleine,  dynamische en innovatieve vormingsorganisatie in Brussel. Wij zetten - samen met Brusselaars - projecten en activiteiten op die aansluiten en geïnspireerd zijn op het dagelijks (samen)leven. Aan de start van ons nieuw beleidsplan en -periode waar verbinding, kritisch denken en stedelijk burgerschap centraal staan, werven wij 3 twee- of meertalige bondgenoten aan.

Onze werkplek is de hele stad Brussel en haar 19 gemeentes. Maar uiteraard vind je bij ons ook een stevige thuisbasis. Ons kantoor kijkt uit over het kanaal en lekkere koffie is nooit ver weg. Je kan rekenen op een warm team om te overleggen, uit te wisselen en af en toe op te leunen. Citizenne is een gemeenschappelijk project van 1 team met individuele verantwoordelijkheden en ownership.

 

Ben jij een “alerte” mens die snel linken legt, de grote lijnen kan zien en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is dit iets voor jou! Lees meer.

Ben jij een sociaal-cultureel werker in hart en nieren die het gewend is om met groepen te werken? Begrijp jij meteen wat wij hiermee bedoelen? Dan ben jij de mensen-mens die wij zoeken. Lees meer.

Heb jij een hoofd voor de zakelijke kant van een organisatie, een praktische geest en een hart voor sociaal-cultureel werk? Stel je dan zeker kandidaat. Lees meer.