BONDGENOOT SCW & NETWERKING

 

Ben jij een “alerte” mens die snel linken legt, de grote lijnen kan zien en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is dit iets voor jou! 

 

Linken leggen
Brussel is je werkplek: de Gemeenschapscentra, pleintjes, cafés, buurthuizen maar ook de adviesraden en overlegplatformen. Jij bent daar waar de dingen gebeuren, de plannen worden gesmeed. Je kent Brussel door en door en bent een wandelende antenne. Je gaat makkelijk in gesprek en durft uit je schulp komen. Je legt linken tussen mensen, organisaties en projecten in functie van verandering en constructieve vibes in de stad. Brusselse socio-culturele organisaties op zoek naar een partner in crime weten dat jij het aanspreekpunt bent.
Kortom je bent een wakkere Citizenner in alle contexten, ook de ietwat formelere.

 

Lijnen zien
Jouw talent is het zien van de bigger picture, de rode draden. Nadenken over de toekomst van Citizenne en dat kunnen omzetten in concrete plannen, concepten en ideeën vind je heerlijk. Kan je dit allemaal ook nog eens helder op papier zetten? Dan ben je helemaal een schot in de roos.

Dingen doen
Geen ivoren torens of dode letters op papier voor jou. Beleid is er om uit te voeren en dus steek jij graag de handen uit de mouwen. Je zet educatieve projecten op: je bedenkt een concept, werkt activiteiten uit en begeleidt en faciliteert zelf de groep. Je bouwt bruggen tussen mensen en gelooft dat de vorming maar zo sterk is als de inbreng van de deelnemers.

 

 

Wie ben jij?

 • Je bent een hij/zij/hen.

 • Bxl en haar superdiverse samenleving inspireren jou.

 • Je hebt minimum een bachelor diploma in een menswetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in het sociaal-cultureel werk is een troef. 

 • Je weet hoe Brussel in elkaar zit op sociaal, cultureel en bestuurlijk niveau.

 • Je kan zelfstandig en projectmatig werken.  

 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans en als het even kan ook Engels. En wie weet verras je ons nog met een andere taal zoals het Arabisch of ...

 • Je hoeft nog niet alles te kunnen of te weten bij de start van de job. De goesting om bij te leren en te groeien is een tweede natuur.
   

Wij zijn heel benieuwd naar wat jij verder nog meebrengt aan ervaring(en), persoonlijkheid, leuke trekken, passies, … Er is hier nog véél ruimte voor al wat jij binnenbrengt.

Hopelijk heb je hiermee een duidelijk beeld van jouw toekomstige job. Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij onze coördinator An Macharis op 0496/ 184 126 of via an at avansa-citizenne.beWil je graag een Citizenner worden? Laat ons dan voor 5 augustus weten waarom jij dat moet worden. En doe dat op de manier die past bij jou: een mail, een video, … of nog iets helemaal anders.
Stuur het door naar an at avansa-citizenne.be.

 

In de loop van de maand augustus gaan we in gesprek. We streven ernaar de samenwerking te starten in september of wanneer het mogelijk is voor de gekozen kandidaat.

 

Wij bieden je naast fijne collega’s en een boeiende werkcontext:

 • een contract van onbepaalde duur
 • loonbarema volgens PC 329.01 met bijbehorende anciënniteit
 • een abonnement op het openbaar vervoer en mogelijkheid tot het leasen van een fiets
 • flexibele werkuren, weekend en avondwerk maken er deel van uit
 • mogelijkheid tot blijvend leren en bijscholing