Magda Van Cauter: in the picture

Wat is jouw favoriete plekje in Brussel?

Ik hou er van om rond te struinen in het centrum van Brussel, oude gebouwen te bewonderen, te kijken wie er rondloopt en hoe, een terrasje te doen en al eens een gesprek mee te luisteren. De stad observeren dus en eruit halen wat er uit te halen valt.

 

Wat was/waren jouw geluksmoment(en) bij Citizenne?

Ik kreeg de kans om Citizenne mee op te bouwen en uit te bouwen. En dat vind ik heel fijn. Ik heb en had heel leuke en boeiende collega’s.
 


Wat is je favoriete quote?

 

Ik heb er meerdere maar ik zal mij beperken tot 3.
 

“Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken”
 Marcus Aurelius

“Kennis is nog geen wijsheid”
 Max Thurkauf

“ Op weg naar wijsheid is de eerste stap stilte, de tweede stap luisteren, de derde onthouden, de vierde oefenen en de vijfde stap onderwijzen aan anderen” 
Solomon Ibn Gabirol

 

 

 

 

 

Magda Van Cauter is verantwoordelijk voor de boekhouding en de personeelsadministratie bij Citizenne. Zij werkt dus eerder achter de schermen. Maar zoals achter elke sterke man een sterke vrouw staat, staat achter een sterk Citizenne, een sterke Magda. Zij zorgt er voor dat de boeken kloppen en collega's zich geen zorgen moeten maken over administratieve rompslomp.